Kärsitkö nenän aamutukkoisuudesta, aivastelusta tai jopa astmaoireista? Tiesitkö, että sänky on yksi kodin pölyisimmistä paikoista?

Jos viet petarit pihalle pakkaseen tai kuumaan saunaan, pölypunkit kuolevat, mutta jäävät tuotteiden sisään. Seuraavan kannan ilmaannuttua kuhina on valtaisa – uudet syövät vanhat kuolleet punkit. Pölypunkille otollisin paikka eleskellä on sänky, sillä siellä lämpötila ja kosteus ovat oikealla tasolla ja pölypunkkien ravintoa, kuollutta ihosolukkoa, on saatavilla jatkuvasti. Miljoona pölypunkkia elää viikon yhdellä grammalla kuollutta ihosolukkoa, ja JOKA IKINEN ihminen päästää 1,5gr kuollutta solukkoa joka yö!

Alipaineistamme petarit, tyynyt, peitot ja patjat. Alipaineen ansiosta pölypunkit kuolevat hapen puutteeseen – jos eivät siihen, niin viimeistään kun alipaine rikkoo pölypunkin kuoren. Kuolleet punkit ja muu moska (kuollut iho, hiukset, pöly, ruoan muruset) nousee pintaan alipaineen vuoksi, jonka jälkeen tuotteet syväimuroidaan tamppaavalla sähköharjalla. Kaikki lika sitoutuu veteen.

Vietät sängyssäsi noin kolmasosan elämästäsi. Satsaa hyvinvointiisi!

Tilaa sängyn syväpuhdistus

Jätä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi ja päivämäärä, jolloin toivoisit palvelun toteutettavan.