2018 Pirkanmaan vuoden työnantaja
Sertifioitu LOKA 2018-2019
Suomen parhaat työpaikat 2019
Suomen Parhaat työpaikat 2018
Yrittäjät jäsenyritys 2019
Suomalaista palvelua
Kotityöpalvelun sertifikaatti
Perhekuva

Olemme Pirkanmaalainen eloisan palvelun perheyritys, Koti Puhtaaksi, joka on erikoistunut kotisiivouksiin. Toimimme Pirkanmaalla, pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Kaiken takana on viisi Tynin sisarusta; Saana, Soili, Saila, Silja ja Selina, sekä Saanan puoliso Henri (unohtamatta taustajoukoista pikkunassikoita Rosaa sekä Romeota). Työperheemme kokonaisuudessaan on noin 70 hengen joukkue. Tämä keskikokoinen yrityksemme on meidän kaikkien yhteinen harrastuksemme, työmme ja elämämme.

Usein minulta on kysytty, mikä sai meidät lähtemään yrittäjiksi ja tälle alalle.

Olimme mieheni kanssa pääkaupunkiseudulla Pro-Aqua huoneistonpuhdistusjärjestelmän myyntiedustajia. Meiltä kysyttiin jatkuvasti suositusta hyvästä siivouspalveluyrityksestä – puhuimmehan kodin siivousasioista – muttemme valitettavasti tienneet hyvää toimijaa itsekään. Kuulimme lukuisia tarinoita ikävästi päättyneistä palvelusuhteista, ja ihmettelimme, mikä ihme on, ettei niitä hyvin toimivia ja laatua tuottavia toimijoita ollut. Hyvän palvelun tarvitsijoita kyllä oli – vaikka muille jakaa.

Näiden hämmästelyjen keskellä minua pyydettiin lukuisia kertoja, josko voisin ottaa perheen siivousvastuun kalenteriini – olivathan he ihastuneet edustamaani laitteeseen eivätkä voineet enää ajatella kotiansa siivottavankaan muulla.

Lupasin kolmelle kodille säännölliset siivouskäynnit.

Pian huomasin kalenterini täyttyneen kolmen toisistaan tietämättömän asiakkaani kummeista, kaimoista, naapureista ja työtovereista.
Havahduin myyväni ei-oota jatkuvasti kalenterin ollessa tupaten täynnä, jolloin päädyin ottamaan ensimmäisen työntekijän, joka oli siskoni Soili.
Halusin jo silloin näyttää, että tälläkin haastavalla alalla voi hoitaa asiat hyvin ja menestyä. Tälle tielle ollaan jääty, ja näyttämisen halun nälkä ei ole tyrehtynyt tähänkään päivään mennessä.

Tässä välillä, noista toiminimiajoista pk-seudulla tähän hetkeen on tapahtunut paljon. Yrityksemme on vaihtunut ensin toiminimestä Ky:ksi, myöhemmin vielä Oy:ksi.
Pääkaupunkiseutu jäi taaksemme vuonna 2011 jolloin muutimme Pirkanmaalle – yritys tietenkin mukanamme. Silloiset asiakkaamme pk-seudulla siirtyivät yritykseen, jonka tiesin voivan huolehtia heistä hyvin. Myöhemmin vuonna 2017 avasimme Helsingin kovan kysynnän vuoksi uudestaan.

Alkuaikojen yksintyöskentelystä toimintamme on kasvanut kovan työn tuloksena nykypäivän noin 70 hengen vakavaraiseksi yritykseksi. Nykypäivänä meille on myös tullut halu näyttää että asioita voi tehdä toisin ja perinteitä rikkoa- muunmuassa johtamisen suhteen. Yrityksemme syy olla olemassa on tehdä Suomi onnellisemmaksi ja alalle jotain merkityksellistä.

Periaatteellisuus ja rehellisyys ovat olleet aina ja tulevat olemaan yrityksemme vahvat arvot. On kunnia-asiamme toimia selkärankaisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

Tervetuloa osaksi toimivaa ja lämminhenkistä yritystämme!

Mikäli mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Lämpimin Yhteistyöterveisin,

Saana

Saana Tyni
Yrityksen perustaja, omistaja, toimitusjohtaja